Hrana

Hill's

Znamka se ponaša z več kot 50 letno tradicijo in veliko prepoznavnostjo na področju razvoja prehrane malih živali. Z uporabo lahko prebavljivih sestavin najvišje kakovosti in uvajanja vrhunske tehnologije ter najnovejših dognanj v prehrani zagotavljajo proizvodnjo idealno uravnoteženih diet.

Različne vrste hrane v obliki briketov in v pločevinkah so prilagojene pasjim potrebam glede na okus, starost, velikost in telesno kondicijo.

Hill's spletna stran

Royal Canin

Royal Canin hrana za pse je že več kot 30 let pri veterinarjih in lastnikih malih živali poznana kot visoko kakovostna hrana za živali.

Znanje in spoštovanje narave živali je vodilo Royal Canina.

Nudijo prehrano, ki je primerno uravnotežena glede na življensko obdobje in potrebe psov. Poleg tega je njihova posebnost hrana prilagojena potrebam in značilnostim različnih pasem (yorkshire terier, shih tzu, labradorec, zlati prinašalec in drugi….). Kupcem je na voljo v obliki briketov, od leta 2012 pa za mladiče in majhne pse tudi v pločevinkah.

Taste of the Wild

Hrana Taste of the Wilde vsebuje enkratne vire živalskih beljakovin in je popolnoma brez žitaric, soje in industrijskih stranskih proizvodov. Hrana je narejena iz pravega mesa z dodanim sadjem, zelenjavo in je zelo okusna ter lahko prebavljiva. Briketi vsebujejo naravne antioksidante, ki pomagajo vzrževati imunski sistem in splošno zdravje živali.

Kupcem je na volji v obliki briketov.

Fish 4 Dogs

Hrana Fish 4 Dogs je popolna, uravnotežena hrana visoke kvalitete. Je popolnoma naravna, brez glutena, riža in pšenice. Ne vsebuje nobenih dodatkov, konzervansov ali barvil ter je hipoalergena. Hrana Fish 4 Dogs vsebuje omega 3 maščobne kisline in pokriva vse potrebe psa glede na starost, težo, velikost in stopnjo aktivnosti.

Kupcem je na voljo v obliki briketov in v vrečkah.

Trainer Fitness 3

Ta hrana je popolna monoproteinska krmna mešanica za pse, s funkcionalnimi sestavinami, ki pripomorejo k splošnemu dobremu počutju vašega ljubljenčka.

Kupcem je na voljo v obliki briketov in v pločevinkah.

Almo Nature

Almo Nature se odlikuje z nadpovprečno kakovostjo svojih izdelkov, kar izkazujejo s skrbnim izbiranjem sestavin kot je npr. meso goveda iz proste reje in rib iz odprtega morja. Hrana ima certifikat o organski sestavi, kar predstavlja resnično novost v prehrani naših ljubljenčkov. Nizka stopnja tehnološke obdelave med pripravo surovin in izključna uporaba naravnih konzervansov omogočata biološko polnovrednost hranilnih snovi, ki ključna za ohranjanje zdravja živali.

Hrana je kupcem na voljo v obliki briketov in v pločevinkah.

VETERINARSKA KLINIKA LESCE

Klinika in trgovina za male živali 
Alpska 49, 4248 Lesce

© Veterinarska klinika Lesce. 2013. 

avtorji /

KLINIKA ZA MALE ŽIVALI

Pridružite se nam.

TRGOVINA ZA MALE ŽIVALI

KONTAKT 

KLINIKA ZA MALE ŽIVALI
Telefon: 04 53 77 100 
Dežurni veterinar: 051 645 409
(Dežurstvo se izvaja izven delovnega časa,
v sodelovanju s kolegi iz Kranja in Škofje loke)
E. pošta: vet-lesce@siol.net

TRGOVINA ZA MALE ŽIVALI
Telefon: 04 53 77 103